lördag 19 december 2009

Så var det över med Köpenhamn --- nästan

Just nu sitter jag och tittar på webcast på COP15 de sista skälvande minuterna av ett sammanträde som började 4:15 och som håller på än 10:38. Nyss tog de ett beslut, vad det nu var, och församlingen stod och applåderade.

Nu tänkte jag lägga ner klimatdiskuterandet och ägna mig åt julstädning, julmat och julklappar.

Ja, ja vi får väl se hur det gick med Köpenhamn, allt är inte klart än. 

I varje fall så ska jag låta "klimatskeptikerna" joxa på ifred med sina konspirationsteorier. "Klimatskeptikerna" som nu när jag kollat in lite av deras anhängare på diverse "undertecknarlistor" mm består av människor som är experter på runor, flöden i floden Elbe, hur man standardiserar mätningar, katter, keratin i fåglars vingar och 1800-talets industrihistoria.

Ja, ja.

-'-'-'-'-'-'-

Jag kan inte undanhålla de hugade läsarna av min sk blogg ett litet poem som jag såg mig föranleden att dedicera till Hr. v.m.k. Klimatskeptik:n J:n-s N som brukar befolka diverse forum på Internätet med sina s.d.h. kommentarer och s.m.s. omdömen om andra medborgare, i synnerhet om det täcka könet. Å gr. av detta önskar alltså undertecknad dedicera Hr. J:n-s N detta epos skrivet av Grönköpings värd. hovpoet A:lfr-d V:stl-nd:

Ja, fram ock du, som fått till börda
en, andligt sett, mer blygsam del
och vet, att även du skall skörda
vad rätt du tänkt, fast det var fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar