söndag 16 oktober 2011

Wolodarski och den allt tunnare Juholtsoppan

Wolodarski försöker sig idag på att fortsätta koka soppa på en spik, när det gäller Juholt. Som bekant är har Juholt friats av åklagare, och advokater och bloggare har visat att han är oskyldig till de anklagelser som en blodtörstig press gjort allt för att skapa.

Emot bättre vetande kokar dock Wolodarski på med sin allt rostigare spik.

Vems ärende går Wolodarski när han menar att verkställande utskottet hos sossarna gjort fel?

Menar Wolodarski att man ska döma folk utifrån de synpunkter som lämnas av en lynchmobb eller utifrån lag och rätt? Är det ett gatans parlament som ska regera, eller ska vi kanske låta demokratin fungera?

Sossarna insåg givetvis att det skulle bli en rekyl i allmänna opinionen efter det historiskt enorma och överdrivna drev som drabbade Håkan Juholt. Att på grund av drevmentaliteten göra sig av med en partiordförande avstod de dock ifrån, klokt nog. Nu har Håkan Juholt givetvis en rejäl uppförsbacke att streta uppför när det gäller att tillrättalägga det som en slarvig press orsakat.

Och jag är inte så naiv att jag tror att pressen inte haft politiska motiv för sitt lynchbeteende när det gällt att skadskjuta och sabotera för sossarna och därmed för alla oss röd-gröna.


1 kommentar:

  1. Det största beviset för att drevet var politiskt motiverat var att man valde att inte visa de faktiska dokumenten.

    Givetvis hade medierna tillgång till både regelverk, blanketter och hyresavier och visste mycket väl att drevet saknade substans, men det fick bli en 27-årig bloggare som gjorde journalisternas arbete.

    SvaraRadera