onsdag 10 augusti 2011

All you need is love!


Börjar så smått återvända till vardagen efter denna något omtumlande sommar. Jag berördes, liksom de flesta andra, mycket starkt av tragedin i Norge, och efter det väntade två veckor av bröllopsförberedelser, bröllop och därefter städning då jag var närmast avkopplad från yttervärlden medan yttervärlden börjat ägna sig åt finanskris och upplopp.

Tragedin i Norge visar hur oväntat döden kan drabba. Det krävs bara en sinnesförvirrad högerextremist med tillgång till vapen och besatthet, så kan det ske en massaker.

Finanskriserna urholkar rikedomar och skapar en besvärlig ekonomisk situation för människor och upploppen och pöbeln på gatorna visar att människor som blir alltför utsatta snabbt kan falla ner i brottslighet.

Vi vet inte vad som väntar. Vi får hoppas och tro att vi alla ska gneta oss upp ur moraset någotsånär helskinnade. Vi får hoppas och tro att det vi givit våra barn har försett dem med kunskaper och överlevnadsinstinkt att ta vara på sig vad än framtiden har att bjuda.

Lördagens bröllop var i varje fall en stund av glädje, lycka, romantik, kreativitet och lite galenskap (som någon skrev på facebook) som gjorde att jag blev stum av beundran och stolthet över min underbara familj och alla fantastiska vänner och släktingar.

All you need is love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar