onsdag 30 mars 2011

Samma gamla Primesossar med Juholt och Sverige går i krig


Nu börjar Juholt visa någon form av kort. Den man (såklart MAN vilket HBT-sossen påpekat) som han valt till ekonomisk politisk talesperson har använt både Rut och Rot, gillar EU och utförsäljning av vår gemensamma egendom, och vinster på skattefinansierad verksamhet... så tycks det vara en riktigt högersosse som fått den posten.

Tyvärr ser det inte lovande ut längre med Juholt. Om han både är en lågskattekramare och fortsatt kärnkraftsälskare och dessutom omger sig med Primes högersossar som Damberg, så befarar jag att talet om "nystart" får man titta i månen efter.

Ett ställe där man däremot visar vägen på hur man kan få till en verklig förnyelse är Tyskland där valet i Baden Würtemberg gav en GRÖN RÖD vinst där de gröna fick mest röster, 25%.

Moderaterna och Juholts sossar har dessutom hittat på att involvera Sverige som stridande part i ett "inbördeskrig" ... förmodligen med baktanken att det är bra att visa att vår militära "stolthet" JAS GRIPEN fungerar på riktigt (och inte slirar av banan), vilket ju är ett finemang säljargument ... (Klokt resonerande om Libyen på Motvallsbloggen)

Slut med den 200-åriga freden alltså och fortsatt högerpolitik med Juholt. Jag hoppas några sossar tänker över sitt engagemang i detta högerparti ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar