söndag 22 augusti 2010

Nymnchen och Andreas Berg - från Ratio i debatt om Jämlikhetsanden

En av mina bloggvänner Nymnchen är just nu i en het forskningsdebatt kring studierna i boken Jämlikhetsanden gentemot Andreas Berg som jobbar på Ratio (Näringslivets forskningsinstitut).

Denna mycket tekniska och komplicerade debatt kan man följa här (på Andreas blogg) och här (på Nymnchens blogg).

5 kommentarer:

 1. Oh, du noterade den?! Ibland blir man så glad när man lägger ner tid och energi och inser att det faktiskt finns någon som har behållning.

  Andreas Bergh har slutat att publicera mina inlägg på sin blogg. Kanske fortsätter jag på min egen istället.

  SvaraRadera
 2. Ja tack Åsa, fortsätt att skriva!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt det var att läsa en blogg som inte har den blå fanan på kylarmärket.... :) Och som inte tar till dom höga brösttonerna.

  Jag kollar lite om du skrivit nåt om det som ligger på ditt arbetsbord, för språk för ungdomar är ju lite intressant för mig minst sagt. Men jag hittar inget..? Har du skrivit något om det?

  SvaraRadera
 4. Hej, jag undervisar om ungdomsspråk, men min forskning handlar om riktigt små barns språk. Om typisk utveckling, om gester och om hur man kan stödja föräldrar för att påverka barns språkutveckling.

  SvaraRadera
 5. Nej, Nymnchen jag har inte slutat publicera dina inlägg. Inlägg publiceras automatiskt, men inlägg med många länkar fastnar i spamfiltret. När jag ser att det sker, godkänner jag inläggen. Alla dina inlägg är publicerade, och dessutom läser jag dem innan jag besvarar dem!

  SvaraRadera