söndag 7 mars 2010

Facebookdialog i tiden - temlor


W: har ätit godaste semlan någonsin. Gjord av en bagare från mellanöstern, verksam på Radiotorget här i Göteborg. Tillsatser som rosenolja och vanilj tar upplevelsen av bakverket till oanade höjder. Det multikulturella samhället berikar, inte tal om annat ;)

H: Blir lite avundsjuk! ;)

Å: På en fredag?!

W: En kö har tidigare dagar ringlat sig över radiotorget. En kö för att få ta del av dessa åtråvärda kaloribomber. Vi tänkte att på fredag kväll vill nog inte så många äta semlor. Vi slapp stå i kö! Därav semla på en fredag!

B: Vad skulle Ture Sventon säga? Man får väl ändå hoppas att Rotas konditori på Drottninggatan går försiktigt fram med nymodigheterna. Men, Rotenolja kanske skulle vara en godkänd tillsats?

W: ;)

A: Ser ut som jultomtar!

W: Ja man får verkligen skäggassociationer av grädden...vi kanske ska ta en semlekväll framöver med semlejultomtarna!?

M: Låter fantastiskt. Själv köpte jag en bulle igår på ett lokalt bageri - den smakade absolut INGENTING. Hur bär dom säg åt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar